Sterreparatie - Budget Autoruiten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Sterreparatie

Hebt u een steen inslag in een van uw autoruiten? Vaak zal in zo'n geval, met name als het gaat om de voorruit, de ruit in zijn geheel door een vakkundig reparatie bedrijf dienen te worden vervangen.

Bij zo'n reparatie bedrijf mag alleen schade die niet in het zichtveld van de bestuurder ligt gerepareerd worden. De beschadigde plek mag in ieder geval niet groter zijn dan 5mm in doorsnee. Ook mag een uitloper van een ster nooit langer dan 5 mm zijn en mag deze ook niet eindigen bij de rand van de ruit. Bovendien mogen alleen schades aan de buitenste glaslaag worden gerepareerd. De binnenkant van de ruit, noch de tussenliggende kunststof folie, mogen ook niet beschadigd zijn. Tevens moet de schade zo snel mogelijk na de steenslag worden hersteld (max. 48 uur).

In de schade plek mag geen vuil en/of vocht zijn binnen gedrongen, om een geslaagde steenslag reparatie uit te kunnen voeren.

Steenslag reparatie is een mogelijkheid om de ruit zonder verwijdering weer geheel functioneel te maken.

Met een speciale techniek wordt de plaats van de inslag van glas splinters ontdaan, met een hoog visceuse hars onder druk gevuld en met UV licht uitgehard, waardoor een duurzame verbinding wordt verkregen.

Deze methode is bijzonder voordelig, want de meeste verzekeringen dekken de schade zonder dat er sprake is van enig eigen riscico. In feite is de ruitschade herstelling dus geheel kostenloos!!!

De ruitschade reparatie kunnen wij uitvoeren terwijl u wacht en desgewenst bij ons van een kopje koffie geniet!
 
Copyright 2007. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu